Очаквано. Започнаха да извиват ръцете на Кубрат Пулев за така

...
Очаквано. Започнаха да извиват ръцете на Кубрат Пулев за така
Коментари Харесай

Еди Хърн извива ръцете на Кобрата

Очаквано. Започнаха да извиват ръцете на Кубрат Пулев за по този начин жадувания от него мач за международната купа при боксьорите експерти против Антъни Джошуа.

Еди Хърн, който е промъутър на международния първенец във версиите на WBA, IBF и WBO Антъни Джошуа приказва пред телевизия Sky Sports за идната борба за пояса на IBF против Кубрат Пулев.

" Искаме борбата против Кубрат Пулев да се организира в края на май или началото на юни в Лондон. Кубрат Пулев е кандидат №1 за купата на IBF ", съобщи Еди Хърн.

" Лошата вест е, че Кубрат Пулев желае колкото се може повече пари за този дуел и той осъзнава, че има повече пари в Истанбул, Саудитска Арабия, Конго или Нигерия, само че Антъни Джошуа желае да се бие във Англия ", добави Хърн.

" Ако Кубрат Пулев не се съгласи с изискванията ни, то мач с Джошуа може и да няма. Датите, на които може да се провежда борбата Джошуа - Пулев са в края на май или началото на юни, а свободни за дуела са стадионите на Арсенал, Тотнъм, Олимпийския стадион и стадионът за ръгби " Туикънъм ", добави Хърн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР