Очаквано столичната структура на БСП предложи на партията да подкрепи

...
Очаквано столичната структура на БСП предложи на партията да подкрепи
Коментари Харесай

Без изненади: Столичното БСП предложи подкрепа на Мая Манолова

Очаквано столичната конструкция на Българска социалистическа партия предложи на партията да поддържа Мая Манолова за кмет на София. Това стана на градската конференция на социалистите, на която бяха утвърдени и претендентите за общински съветници.

17 души са били номинирани за кмет, само че всички са си създали самоотвод и Манолова е останала единствен претендент. Нейното име беше и единственото упоменато по време на конференцията. За нея гласоподаваха 142 души, а единствено двама се въздържаха. Социалистите са решили да се срещнат с Манолова в идващите дни, да обсъдят политиките от платформата на Българска социалистическа партия, към които да се обединят.

Преди столичната конструкция на Българска социалистическа партия публично да застане зад някогашния омбудсман, водачът на столичните социалисти Калоян Паргов сподели, че " единствената опция да нанесем съкрушителния удар на ГЕРБ е кандидатурата на Мая Манолова ".

За лидер на листата за общински съветници единомислещо беше определен шефът на столичната конструкция Калоян Паргов и сегашният зам.-председател на общинския съвет Милка Христова, както и други сегашни общински съветници на социалистите. Предстои и предлагането за кмет, и това за листа да бъдат утвърдени от управлението на партията.

На конференцията участва и водачът на социалистите Корнелия Нинова, която преди гласуването се обърна към делегатите:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР