Очаквано снощи тарикатката Бони отмъкна плакета под носа на другите.

...
Очаквано снощи тарикатката Бони отмъкна плакета под носа на другите.
Коментари Харесай

Бони, с тъпите си номера се докопа до плакета

Очаквано нощес тарикатката Бони отмъкна плакета под носа на другите. Не, че вечерята, която предложи журналистката Моника Симеонова бе на френско равнище. Както тя самата я разгласи. Спортната водеща  сервира салата, в която смеси  сладко и солено. Това обаче се прави единствено когато гостите са ти доста близки и чудесно познаваш усетите им. Козе сирене с микс от зелени салатки е добра композиция, само че това сладко от буркан не беше Ок. Крем супата й се получи добре, само че по-скоро  подхождаше за неделен обяд, а не за вечеря.

Пилето не изглеждаше добре, само че може да е било ядливо. Но какво да кажем за соса Холандес, който бе на прахуляк и множеството участници усетиха, че не е прясно подготвен от нея. И началник Манчев я скастри, че употребява полуготов артикул. На масата се появи питка, от която никой не яде. Не стана ясно кой и по кое време я омеси и опече, а десерта  бе повече от елементарен. Но всички си го харесаха.

Спорната журналистка взе 39 точки, само че те не й стигнаха да грабне плакета. Когато началник Манчев се появи да даде премията и да каже по нещо за всеки Бони се направи на доста учудена, че единствено тя ма 40 точки. ВИП готвачът първо връчи на доктора утешителната премия на лекар Ненков и след това разгласи за кого е плакета. В този миг пролича, че не му е прелестно да връчи премията на певицата. Бони обаче спретна цирк и се изненада, че са я оценили високо. А феновете вбесени от подлите й номера изригнаха: ”Бонке, в този момент удовлетворена ли си, вземай си плакета и самардалата и всичките неща дето ти липсваха в компанията и заспивай умерено! ”, Ей поради тези номера нейния етнос не е обичан и почитан, в случай че няма мушенгии, няма да е тя, къвта вода не става ”, ядосват се те.

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР