Очаквано - интензивен трафик на прага на трите почивни дни,

...
Очаквано - интензивен трафик на прага на трите почивни дни,
Коментари Харесай

Мераклии за тридневно гръцко море обсадиха границата ВИДЕО

Очаквано - натоварен трафик на прага на трите почивни дни, поради 6 - ти септември, Денят на Съединението. Трафикът на Юг се ускори още в ранните часове на деня. Около обяд тежкотоварен камион аварира в региона на Симитли и се наложи придвижването да се реализира в една лента за часове – резултатът се видя незабавно - запушалка и километрично запушване сред Симитли и Благоевград.

„ Никога до момента не е било така”, показа един от пътуващите. „ Тапата е ужасна. Това е всяка седмица в петък. Очаквахме да има запушалка, както тук - по този начин и на границата”, показа различен.

Напук на упованията обаче, на границата с Гърция очакване нямаше, тъй като огромна част от пътуващите се отклоняваха в посока Банско. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " гръцките управляващи подцениха личните си заповеди и проби на преминаващите се правеха изборно, а не всеобщо.

„ Малко е безсмислено за мене, защото всеки идва с QR кодове, с документи хиляди, тъй че малко е безсмисленa съгласно мене цялата история”, съобщи един от пътуващите към Гърция.Мера

Към Гърция българските туристи потеглиха с концепцията за последно море за тази година. На Кулата се усети сериозния отлив на румънски туристи, които през лятото обичайно в петъчния ден се насочваха към южната ни съседка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР