Очакванията са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да

...
Очакванията са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Чака ни тежък мач с Арда, но няма с какво да ни изненадат

Очакванията са в неделя да бъдем по-добрият тим и да победим. Изключително значим мач за нашия отбор. Не единствено поради класирането, само че и тъй като е против тим, които се намира в добра форма. Надявам се да не позволяваме неточности като в последния мач и да излезем спечелили. Това сподели треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов на формалната конференция преди дуела с Арда. Двата отбора се изправят един против различен в неделя (26 ноември) от 12:45 часа.

" Като преди всеки мач, ние проучваме противника. Знаем мощните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат или най-малко по този начин се надяваме. Стойностен тим, който няма да пристигна да бъде надвит. Чака ни тежък мач и най-важното е да сме съсредоточени от началото, да покажем положително лице и да вземем трите точки. Иска ми се да създадем по-малко неточности с оглед последния мач. Те бяха нелепи и ни костваха успеха. При 1:0 за нас аз персонално не виждах по какъв начин Пирин ще ни отбележат гол, а действително допуснахме поврат. Надявам се това да не се повтаря, защото се губи увереността в тима и това не е добре за самия клуб ", съобщи Панайотов.

" Очаква се сняг през уикенда. Надявам се да имаме шанс, да не вали доста да играем в естествени условия. С времето не можем да се борим, тъй че изискванията ще са идентични и за двата тима ", огтбеляза експертът.

" Няколко индивида са с леки контузии, само че като цяло по-голямата част са здрави. Надяваме се да няма контузени, защото разчитаме на всеки един футболист. Александър Тунчев е добър треньор. Впечатлен съм от Арда. По положителни са по отношение на предходната година. Излизаме един против различен с него и всеки си гледа личния тим и до такава степен ”, приключи Николай Панайотов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР