Очакванията са Германия в най-скоро време да включи България в

...
Очакванията са Германия в най-скоро време да включи България в
Коментари Харесай

Туроператорите в паника, лоши прогнози

Очакванията са Германия в най-скоро време да включи България в аления лист с предизвестие да не се пътува до страната. Това разгласи Венцислав Танчев, представител на един от огромните немски туроператори Alltours, представен от TravelNews.

Причината е в растежа на заболелите с ковид у нас. „ Подобна мярка значи, че в границите на 24 часа всички туроператори ще приключат летателните си стратегии до България и ще приберат туристите си, които са по морето “, сподели Танчев.

По думите му сходни неща към този момент са се случили в други туристически дестинации. При въвеждането на възбрана за пътувания на немските туристи до България, действително сезонът ще завърши, добави той.

Alltours са изпратили едвам към 1200 германци през юли 2020 година За съпоставяне за същия месец през предходната година по българските курорти посредством тях са пристигнали 18 000 туристи.

За август месец не може да се предвижда какво ще се случи, разяснява Венцислав Танчев. Според него през тази година има огромен интерес от немските младежи към Златни пясъци и отлив от Слънчев бряг.

В момента чартърни стратегии се реализират от Германия, Белгия, Полша и Чехия. От Полша също са почнали анулации, изясни Танчев.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР