Очакванията на българското общество са за справедливост, а справедливостта минава

...
Очакванията на българското общество са за справедливост, а справедливостта минава
Коментари Харесай

Без повече избори, зове Георги Свиленски

Очакванията на българското общество са за правдивост, а справедливостта минава през отмъщение. От инспекциите и от работата на служебното държавно управление в другите министерства излизат много притеснителни неща и отмъщение би трябвало да има.

Това съобщи Георги Свиленски, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 24-ти МИР в София, пo Nova News. Промяната би трябвало да продължи и Българска социалистическа партия е партията, която би трябвало да подсигурява сигурност точно в тази смяна, безапелационен бе социалистът.

Той обърна внимание, че левицата не е партия на статуквото и че тя се бори 11 години с него. Той дефинира като непочтено и неточно да се твърди от нови политически субекти, че щом те са били на митинга, а не в Народното събрание, са се борили със статуквото, а Българска социалистическа партия – не. Свиленски подчертава, че левицата е имала доста изведени независими борби в Народното събрание.

„ Българските жители ще решат коя партия може да промени този модел. Партиите в последния парламент не дадоха знак, че могат “, разяснява още той.

На въпрос каква е задачата на Българска социалистическа партия за идните избори, Свиленски посочи: „ Прекалено рано е да кажем е кой ще бъде победител.  Амбициите на Българска социалистическа партия са за първото място, тъй като обстановката с анулацията на рестриктивните мерки поради вируса, с упоритостите на служебното държавно управление да подсигурява почтен избор, мисля, че в България можем да имаме действителни и почтени резултати, в които „ Българска социалистическа партия за България “ да бъде победител “.

„ България не може да си разреши и не би трябвало повече да рискува с предварителни избори. Държавата би трябвало да продължи да действа и да стартира да се възвръща държавността. Това може да стане с постоянни парламент и държавно управление. Трябва да подходим отговорно към деня на изборите и да изберем тези, които могат да подсигуряват тази непоклатимост, тази сигурност в смяната на модела “, счита социалистът.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР