Очакваният смартфон Google Pixel 8a вече не е достъпен само

...
Очакваният смартфон Google Pixel 8a вече не е достъпен само
Коментари Харесай

Живи снимки на Google Pixel 8a изтекоха в интернет

Очакваният смарт телефон Гугъл Pixel 8a към този момент не е наличен единствено на рендери и рекламни плакати.

Изтекоха изображения от TechDroider в платформа X, които дават бегла визия за идния Гугъл Pixel 8a, проявяващ освежен дизайн.

Най-голямата смяна е задният панел, в който към този момент липсва лъскавото покритие на Pixel 7a в интерес на по-съвременното матово покритие.

На изтеклите фотоси телефонът наподобява сходен на този, който инцидентно беше показан в рекламата на Гугъл Fi.

Рамките към екрана също наподобяват по-тънки спрямо предходните модели, което придава на телефона по-елегантен и съвременен външен тип.

Важно е да се означи, че тези изтекли изображения не са доказани от Гугъл, само че те са в сходство с предходните инцидентни осведомителни течове на Pixel 8a в рекламите на Гугъл Fi.

Според слуховете, спецификациите на Pixel 8a включват чипсета Tensor G3, 6,1-инчов 120Hz FullHD+ OLED-дисплей и система от задни камери, състояща се от 64-мегапикселов главен датчик и 13-мегапикселов ултраширокоъгълен датчик, сходно на своя предходник.

Официалното стартиране на пазара се чака да се случи скоро и тези течове дават много добра визия по отношение на това, което Гугъл е подготвил за пазара на Pixel телефоните от междинен клас.

Припомняме, че неотдавна се появиха първите рендери на Гугъл Pixel 8A, от което стана ясно, че няма да се разграничава доста от флагмана Pixel 8.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР