Очакването за най-големият и най-луксозен SUV модел на BMW продължава,

...
Очакването за най-големият и най-луксозен SUV модел на BMW продължава,
Коментари Харесай

BMW Concept X7, топ моделът на баварците

Очакването за най-големият и най-луксозен SUV модел на BMW продължава, само че към този момент имаме по-ясна концепция по какъв начин ще наподобява дизайнът на бъдещия Х7. На автомобилния салон във Франкфурт баварската компания показва Concept X7 iPerformance.

От БМВ декларират, че концепцията не е просто подсещане по какъв начин ще наподобява бъдещият Х7, само че тя демонстрира и новия метод на марката към лукса. В кабината на концепцията Х7 могат комфортно да се настанят 6 души. В Х7 могат да се видят главните черти на дизайна, интериорните технологии и моторите на идващите генерации на БМВ.

„ Откакто БМВ откри сегмента Sports Activity Vehicle с Х5 за първи път през 1999 година, всеки идващ Х модел откриваше нови хоризонти за марката. БМВ Х7 ще продължи тази традиция, като топ моделът на семейство Х ще покаже нова формулировка за това, по какъв начин в БМВ разбираме лукса “, споделя Ян Робертсън, член на борда на БМВ.

По отношение на външния дизайн, БМВ навлиза в естетиката на бъдещето. Типичната за марката предна решетка е станала още по-масивна, линията на автомобила е още по-изчистена, джантите с размер 23 инча са под  кръгово изрязани арки, даващи по-елегантна позиция на колелата спрямо актуалните BMW X модели.

В интериора незабавно се усеща възприятието за шир, а седалките са на три реда. Използваните материали са фина кожа и алуминий. Вижда се огромен екран реагиращ на досег позициониран в непосредствена непосредственост до екрана за набора от сензори и принадлежности. Воланът е напълно нов, както и BMW iDrive Control.

Concept X7 се задвижва от електродвигател, смесен с TwinPower Turbo бензинов мотор, като този който познаваме от BMW X5 xDrive40e. Не е ясно дали нещо в тази композиция е променено, само че производителите дават обещание по-голям пробег с електродвигателя и по-голяма мощ на комбинацията.

От компанията оповестяват, че новият сериен Х7 ще бъде в продажба от средата на 2018 година

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР