Очаквана и неизбежна бе смъртта на . Владимир Путин Владимир

...
Очаквана и неизбежна бе смъртта на . Владимир Путин Владимир
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Путин изтребва всички, които не харесва, за да покаже, че може

" Очаквана и неизбежна бе гибелта на. Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През изтребва всички, които не харесва, с цел да покаже, че може. И да заяви на света: " Аз няма да се контрактувам за нищо. Аз ще диктувам условия ", а това е върхът на всеки деспот ", съобщи политологът Евгений Дайнов в ефира на Дарик.

Защо тъкмо в този момент?

" Диктатори като Путин имат вяра в дати и цифри. Да не забравяме, че Анна Политковская бе убита на рождения ден на съветския президент като подарък (на 7 октомври 2006 година - бел. ред). Сега символиката е ясна - в деня преди началото на предизборната акция и на старта на Мюнхенската конференция, където Путин към този момент не е поканен, той споделя: " Аз върша каквото си желая, а вие си говорете каквото си желаете ", сподели Дайнов.

" Диктаторите авансово афишират бъдещите си дейности, само че никой не им има вяра. Западът ще вика, по-късно ще му мине. Потресението с Навални ще мине, по-късно ще последва друго, само че и то ще утихне. Всеобщото безволие стопира позитивните развития и удължава излишно тази беззащитност, която населява Европа и Америка. Но това ще мине. Добрата вест е, че се събират трендове в политиката, в публичното мнение и медиите, чиито резултат ще бъде превъзмогването на тази беззащитност. Проблемът е, че продължава доста дълго и във всяка минута на това продължение – някой украинец умира ", разяснява политологът.

Какво представлява загубата на Навални за Русия?

" Не чаках Путин да си обезпечи такава победа и владичество върху съветското общество, такава победа върху всичко човешко в страната. Той съумя да покори обществото и да го смачка, повече в сравнение с Сталин. Което не ни демонстрира, че не Путин е по-силен от Сталин, а руснаците са доста по-слаби и съпротивителни. Огромната покруса е, че всевъзможни естествени руснаци не се намират на съветската територия, останали са крепостните ", сподели той.

" Русия се въргаля скимтяща в краката на Путин. Той умъртви Русия и нейния живец ", добави Дайнов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР