Очакваме със затаен дъх в близките дни да се получи

...
Очакваме със затаен дъх в близките дни да се получи
Коментари Харесай

Какво стои зад реализацията на големите инвестиционни проекти у нас?

" Очакваме със спотаен мирис в околните дни да се получи вест и в случай че е тя позитивна за България, това би била една от най-хубавите стопански вести за последните 30 години. Най-после страната ни може да направи нещо, което не е правила в предишното. Ние в никакъв случай не сме имали огромен авто цех, от която и да е международна компания ". Това сподели в ефира на " Плюс-Минус.Коментарът след новините " някогашният министър на стопанската система и вицепремиер на България Николай Василев за опцията за построяването на огромен цех в Източна България, който да започва активността си през 2022 година.

Според него България би могла да бъде фактор за построяването на огромен цех.

" Позитивите са в общото чувство за непоклатимост, което е сложно. Страната ни няма огромните проблеми на множеството европейски страни ", сподели още някогашният финансов министър. Той означи, че налозите са огромният ни фактор, защото съгласно Василев България има най-ниските налози в Европа.

Бившият министър на стопанската система акцентира голямото значение от участието на страната ни в Европейския съюз и НАТО. Освен това, той посочи, че България няма огромни стопански проблеми.

По думите му обаче страната ни е дребна страна с малко работна ръка.

" В България за всевъзможни типове специалности има недостиг от хора. Положителното е да има търсене на работна ръка и да има дефицит, тъй като по този начин се подвигат приходите ", изясни Николай Василев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР