Очакваме премиерът и Министерският съвет да вземат мерки. Както се

...
Очакваме премиерът и Министерският съвет да вземат мерки. Както се
Коментари Харесай

Пеевски очаква мерки от премиера и МС във връзка с протестите на миньори и енергетици

Очакваме министър председателят и Министерският съвет да вземат ограничения. Както се вижда досега не са взети, ще забележим през днешния ден какво ще стане, значимото е да се случат в района планове, които ще запазят работните места и хората ще бъдат удовлетворени - за момента не го виждаме това. Това разяснява в Народното събрание националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски по отношение на митингите на миньори и енергетици, написа Българска телеграфна агенция. Относно акцията Пеевски уточни, че Движение за права и свободи постоянно влиза с настройка за победа и ще реализира своите резултати. 

Взехме най-хубавото решение, сподели Пеевски по отношение на признатия през вчерашния ден законопроект, обвързван с дерогацията на съветски нефт. 

Относно съдружно съглашение и присъединяване на Движение за права и свободи в поддръжката за държавното управление, Пеевски уточни, че това е поддръжка на правилните решения. Както виждате всички значими решения не могат да се вземат без Движение за права и свободи, означи депутатът. По думите му няма потребност от подписването на съдружно съглашение с присъединяване на Движение за права и свободи. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР