Очакваме преговорите с Продължаваме промяната да приключат утре. Става забавяне

...
Очакваме преговорите с Продължаваме промяната да приключат утре. Става забавяне
Коментари Харесай

Христо Иванов обяви кога ще приключат преговорите с Продълж...

Очакваме договарянията с " Продължаваме промяната " да приключат на следващия ден. Става закъснение извънредно по софтуерни аргументи. Вчера сутринта получихме продължението по обособените политики. Не става дума за проблем или някакви разлики. Не правете спекулации. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред медиите незабавно след привършване на консултациите при президента.

Ние виждаме своята роля като гаранти за избрана политическа тенденция. Това включва демократичната обвързаност на бъдещия кабинет, отстояването на напредването към Шенген и еврозоната, съдържателната интеграция в НАТО, съобщи Иванов и посочи: Управлението ще бъде устойчиво единствено в случай че разбере, че би трябвало да връща, а не да концентрира власт.

Според него мандатоносителят би трябвало да получи огромен заем на доверие, тъй като другояче няма да има ръководство.

Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Може да се окаже, че имената, които са оповестени като министри, не са тези, съобщи от своя страна Атанас Атанасов.

" С вота си за вас българските жители демонстрираха, че имат потребност от безкомпромисна отбрана на правовата страна и секване на злоупотребите с власт ". Това съобщи Румен Радев пред представители на „ Демократична България”.

" Пред вас стои отговорността да поемете ангажимент към поредно отстояваните от вас цели и цели за господство на правото и рационализация на страната и да покажете, че те могат и би трябвало да бъдат цели и цели на едно бъдещо ръководство без значение от неговата форма. Двете служебни държавни управления, които назначих, не просто стабилизираха, те сътвориха една добра основа за бъдещо взаимоотношение, преодоляло зависимостите и негативите на предишното. Аз съм уверен, че това е пътят, по който да се отговори на упованията на българските жители, това е и главният аршин, по който те ще дават своето доверие към политическите обединения в бъдеще. Историята демонстрира, че в сложни моменти демократическите обединения са правили стъпка напред, а не в страни ", сподели още Радев.

Съпредседателят на „ Демократична България” Христо Иванов изрази вяра този път да се излъчи ръководство. След третите избори то наподобява безалтернативно. Мисля, че колкото и да наподобява сложен процесът по образуване на това ръководство, то е една концепция по-лесен, тъй като на всички е ясно, че няма къде да се ходи”, сподели Иванов.

" Промяната не би трябвало да се преглежда като промяна на едни с различен, а дълбока промяна на това по какъв начин се упражнява властта и по какъв начин наподобяват институциите. Мнозинството, което стартира да се образува, ще може да действа независимо без Движение за права и свободи и ГЕРБ. Тоест, без политическите обединения, които са носители на корупционния вирус. Тази карантина е значима причина за започване на решаването на проблемите. Пред това ръководство има опция за рестарт на прокуратурата и на Висшия правосъден съвет ", уточни той.

Иванов съобщи, че ще работят, с цел да има корупционна смяна. " Не просто лъчение на нов състав на Висш съдебен съвет и не просто да окажем публично въздействие върху това Иван Гешев да си подаде оставката, тъй като това би трябвало да се случи ".

Това ръководство ще може да стартира промяна и рационализация на администрацията, само че ще бъде мъчно поради хетерогенния темперамент на болшинството, счита той.

Демократична България влиза в това болшинство с желание да внесе капитала, който групировка има, сподели още Иванов и уточни, че този капитал не е на тях, а на общността, която се бори дълги години за тази смяна.

Наш приоритет е промяна на философията на властта, безапелационен е Иванов.
Свързани вести Президентът към Има Такъв Народ: Доказахте, че сте част от смяната ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР