Очакваме още днес или утре сутринта да бъде издаден указът

...
Очакваме още днес или утре сутринта да бъде издаден указът
Коментари Харесай

Николай Денков след връщането на мандата: Важно е да се направи плавен преход във властта

„ Очакваме още през днешния ден или на следващия ден сутринта да бъде публикуван указът от президента. Важно е да се направи равномерен преход във властта, с цел да знаят хората, че няма да има разтърсвания. Говорихме с президента по какъв начин да се сътвори това успокоение “.

 

Това съобщи препоръчаният за министър председател с втория мандат Николай Денков.

 

Няма знак в това, че Мария Габриел не е пристигнала на " Дондуков " 2, сподели Денков и добави, че непрекъснато е в контакт с нея: " Няма драма ", настоя той.

 

" Направихме по този начин, че съставът на кабинета да е допустим и високо експертен. Надявам се, че това ще бъде оценено и кабинетът ще бъде гласуван ", уточни още номинираният за министър председател.

 

Според него няма никакъв късмет това държавно управление да бъде сполучливо, в случай че няма поддръжка на партиите в парлачента – " тези, които имат предпочитание да се развиваме като съвременна страна с проевропейска вероятност ".

Николай Денков разяснява още и тематиката с бюджета, като в най-кратки периоди да бъде изработен " естествен бюджет, без този недостиг ".

 

" Бюджетът е доста значим първи приоритет, оставям го на финансовия министър да набере информация, той би трябвало да бъде изработен професионално. Финансовият министър би трябвало да си влезе в ролята си и едвам тогава ще знаем цялата картина ", безапелационен бе той.

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР