Очакваме ГЕРБ да сложат ред в хаоса, подчерта лидерът на

...
Очакваме ГЕРБ да сложат ред в хаоса, подчерта лидерът на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за номинацията на ГЕРБ: Борисов направи поредната грешка

Очакваме ГЕРБ да сложат ред в хаоса, акцентира водачът на Българска социалистическа партия

„ Г-н Борисов направи следващата неточност “. Такъв коментар направи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание във връзка решението на Бойко Борисов да номинира Мария Габриел за министър председател.

„ Ние предложихме, и по този начин разбираме политиката, да има лидерска среща, на която да се уточнят 5-6-7 значими за България целта и по тях да търсим единодушие. Ако го реализираме, да си сложим рационални периоди на осъществяване и едвам тогава да търсим премиера и министрите “, посочи тя.

Според Нинова Борисов е подходил наопаки – първо министър председател и след това политики. Българска социалистическа партия въпреки всичко ще се отзове на поканата за среща с Мария Габриел на следващия ден, макар че не били наясно какво тъкмо ще разискват – „ чия стратегия и какви цели “.

„ Ние получихме покана за среща на следващия ден с Мария Габриел, ще отидем на тази среща “, увери водачът на Българска социалистическа партия.

„ Първият апел на ГЕРБ-СДС е насочен към ПП-ДБ за поддръжка и едвам откакто за следващ път ще си обясняват връзките, тогава биха се обърнали към другите партии. Това са думите на Борисов. Ние ще изчакаме още малко, дано двете – първа и втора партия, се схванат или да не се схванат, и тогава ще си кажем мнението “, означи Нинова.

По думите ѝ обстановката е естествена – първият, спечелил изборите, има право и носи отговорност.

„ Това не ни наскърбява. Ще отидем на диалози, изходът от диалозите по-късно ще го забележим “, сподели още Корнелия Нинова.

„ Ние чакаме ГЕРБ да сложат ред в хаоса “, добави водачът на Българска социалистическа партия. Нинова изясни, че първо би трябвало да се обясни всичко – дилемите, периодите. След това вършим тридневното допитване в партията и даваме отговор дали ще участваме в кабинет, акцентира тя.

И още веднъж настоя за ред и правила, по които да се работи в политиката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР