Очакваме Денков и Габриел да потърсят решение на всички въпроси,

...
Очакваме Денков и Габриел да потърсят решение на всички въпроси,
Коментари Харесай

Христо Иванов за ротацията: Очакваме Денков и Габриел да потърсят решение на всички въпроси

Очакваме Денков и Габриел да потърсят решение на всички въпроси, съобщи пред медиите в Народното събрание съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов.

 

" Ние сме реалисти. Смятаме, че България има потребност от постоянна власт, само че това би трябвало да бъде направено политически. Най-добрият метод и въпросите за структурата би трябвало да бъдат оставени на двамата, които дава отговор тази извънредно комплицирана формула да работи - акад. Денков и Мария Габриел. Те да потърсят решение на всички въпроси ", бяха точните му думи в отговор на въпросите на публицистите за ротацията и ориста на некоалицията.

Докато Габриел и Денков търсят решение е рационално политическите водачи да спрат с медийните мнения по въпроса.

Според Иванов предлаганият от Политическа партия - Демократична България законопроект за промени в Закона за електронните известие не е опит за налагане на цензура.

На въпрос за парламентарната комисия, обвързвана с убийството на Мартин Божанов - Нотариуса и възможните му връзки със правосъдната власт и магистратурата, той сподели, че това е изключителна опция " подозренията за завземане на правосъдната власт и преодоляването й от всевъзможни корупционни ползи и лобита да стартираме да ги осветляваме ". " Нашата решителност е цялостна, с цел да използваме всички принадлежности. Тази комисия ще е в центъра на вниманието ни и дейното ни присъединяване. Трябва да пристигна моментът за истината ", сподели Иванов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР