Очаквам Вежди Рашидов да получи мейл от НБА (професионалната баскетболна

...
Очаквам Вежди Рашидов да получи мейл от НБА (професионалната баскетболна
Коментари Харесай

Политологът Петър Чолаков: Вежди само тупа топката, става за баскетболист

" Очаквам Вежди Рашидов да получи мейл от НБА (професионалната баскетболна асоциация на САЩ), тъй като аз такова туптене на топката в Народно събрание не съм виждал. Държавата има потребност да одобри бюджет, да се одобряват закони. Избори трябваше да има още през януари, а не занапред да се връчва третия мандат. " Това съобщи пред bTV политологът Петър Чолаков.

Български напредък " приготвят почвата за третия мандат, само че някой би трябвало да им го връчи. Това ще бъде изтълкувано от съперниците на Радев като знак за това, че двамата са си близки и ще се употребява, с цел да се нападна президента. Според мен ще играе консервативно и ще го връчи на Българска социалистическа партия. Нищо ново няма да забележим ", добави той. 

По думите на Чолаков Демократична България няма да отговорят на свалката на Борисов, " в случай че имат разум в главите ", тъй като по думите му това ще отблъсне гласоподавателите им. 

" Мислих си по какъв метод хората на науката у нас биват използвани, с цел да може някой да си изпере имиджа. Това е. Уважение към проф. Габровски. Но позицията на Демократична България и Политическа партия е по-скоро кардинална, не е толкоз към Габровски ", добави той. 

" В челото на Демократична България е опрян електорален револвер от Политическа партия и сега, в който се направи заход към ГЕРБ, спусъкът ще бъде натиснат. Трудно бихме могли да си представим болшинство, в което ГЕРБ не взе участие. Има два разновидността - евроатлантическа коалиция и " хартиената коалиция ". Това е знак, че мъчно без ГЕРБ може да се направи болшинство. Вторият мотив, че те са излезли от изолираност е, че няма болшинство в Народно събрание, което да е гласувало нещо, в което ГЕРБ да няма присъединяване ", уточни на собствен ред Димитър Ганев от " Тренд ". 

" Времето работи за ГЕРБ. От тук нататък задачата на Политическа партия и Демократична България е да съумеят да предложат нещо друго. Същото с револвера важи и за Политическа партия, в случай че се прегърнат с ГЕРБ. Важното е, че те съумяха да отделят Българска социалистическа партия от по този начин наречената " тройна коалиция " с Политическа партия и Демократична България, които в този момент са доста по-консолидирани ", добави Петър Чолаков.

Според доцент Мария Пиргова ГЕРБ би трябвало още дълго време да стоят в изолираност, тъй като са " унищожили страната ". 

" Време е да приказваме за правосъдна промяна. Нека към препоръчан от трета политическа мощ да се събере конституционно болшинство и да се направи правосъдна промяна ", прикани тя. 

" Правителство на може да бъде направено. Виждам късмет в третия мандат само че в случай че се промени настроението в партиите и те видят, че режат на клона, на който седят. Започват да се борят за локалната власт и оставят страната в безусловно разградено състояние. Служебен кабинет не може да овладее страната и да спре да се краде без прокуратурата. Ще се изядем сами ”, добави Пиргова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР