Очаквам може би следващата седмица да бъде връчен първият мандат.

...
Очаквам може би следващата седмица да бъде връчен първият мандат.
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Очаквам президентът да връчи първия мандат следващата седмица

„ Очаквам може би идната седмица да бъде връчен първият мандат. Трудно е да предвидя какъв брой време ще даде президентът Радев за връчване на първия мандат, само че по неговите думи това, което разбираме, че той няма да чака дълго време в водене на непотребни разногласия и жестоко казано кавги сред двете политически празненство. “

Това съобщи служебният министър на защитата Димитър Стоянов. По думите му има потребност от съответни диалози, съответни оферти и образуване на постоянно държавно управление . Според него е време е България да има постоянно държавно управление, с цел да има една дълготрайно вероятност .

„ Това държавно управление да има съответната визии за стратегия, за прогнози и да ги осъществя в един по-дълъг интервал “ , разяснява Стоянов пред „ bTV “. Той съобщи, че МиГ-29 ще продължат да охраняват въздушното ни пространство и през тази, а и евентуално и през идната година.

„ Защото успяхме да намерим някакви решения. Правим всичко допустимо, имаме две публични поръчки – едната е за придобиване на нови или ремонтирани мотори, а другата за поправяне на нашите. Има упования, че те ще бъдат осъществени “, съобщи Стоянов. Той добави:

„ Министерството на защитата и по-точно служебният кабинет в никакъв случай не е предложил МиГ-29 да се дават на нито една страна. България има ангажимент с изключение на по Конституция, по този начин и по Вашингтонския контракт да охранява въздушното си пространство, както и за поддръжка на защитителен капацитет. Един народен представител беше загатнал, че имаме ръждясали съветски доспехи, по-добре с тях, в сравнение с без никакви. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР