Очаквам много по адекватни действия от страна на правителството. Квалификации

...
Очаквам много по адекватни действия от страна на правителството. Квалификации
Коментари Харесай

Борисов: Това, че подкрепяме правителството, не значи, че ще си мълчим

Очаквам доста по съответни дейности от страна на държавното управление. Квалификации и обиди в никакъв случай не са продуктивни. Това, че поддържаме държавното управление не значи, че в случай че някъде не се оправят с работата или позволен неточност, ние единствено тъй като ги поддържаме, ще си мълчим или няма да се поправи това нещо. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Това, че поддържаме държавното управление не значи, че в случай че някъде не се оправят с работата или позволен неточност, ние единствено тъй като ги поддържаме, ще си мълчим или няма да се поправи това нещо. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Вежди Рашидов ми е другар. Велик ваятел направил доста. Направи неточност, мога единствено да скърбя, че не е в Народното събрание, само че решението е вярно “, сподели Борисов по отношение на оставката на Вежди Рашидов като народен представител и напускането на политика след негово изявление, което повдигна вълна от неодобрение.

„ Мисля, че Тагарев, когато излиза пред медии, при подобен случай, би трябвало да излезе изцяло подтотвен. Това е сензитивна тематика и не трябва да се спекулира “, съобщи Борисов.

Запитан за следващ път водачът на ГЕРБ още веднъж не издаде името на претендента за кмет на София макар че ретроградният Меркурий свърши още в петък.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР