Очаквам един политически дебат в предизборна кампания, след което гласуване.“

...
Очаквам един политически дебат в предизборна кампания, след което гласуване.“
Коментари Харесай

Денков за вота на недоверие: Това ще бъде политически дебат в предизборна кампания

„ Очаквам един политически спор в предизборна акция , след което гласоподаване. “ Така министър председателят Денков разяснява импортирания от опозицията избор на съмнение към държавното управление.

По мотив рецензиите през последните дни към обособени членове на кабинета, Денков уточни, че работата на министрите ще се преценя съгласно това дали извършват управническата стратегия в своите сфери, а не дали са дейни обществено , оповестиха от държавната пресслужба.

Акад. Николай Денков разяснява и горещата тематика за митингите на енергетици и миньори.

" През идващите седмици териториалните проекти за енергиен преход във въглищните райони ще се договарят с Европейската комисия (ЕК) и тъкмо по тази причина тези документи би трябвало да бъдат там. Ако бъдат оттеглени, няма по какъв начин по тях да се договаря ', изясни министър председателят. 

Той акцентира, че разискванията с Европейска комисия би трябвало да се организират паралелно с диалозите с миньорите и енергетиците . Министър-председателят прикани протестиращите да изоставен автомагистралата и да дойдат на масата на договарянията , с цел да се приказва в елементи. „ Аз съм безусловно уверен, че огромна част от тях не схващат добре каква е същината на проектите и в действителност по какъв начин те биха им помогнали “, уточни Денков.

„ Плановете не затварят централите , както те си показват. Когато пазарът затвори централите, когато те не могат да работят, тъй като има по-евтин ток от други източници , проектите ще оказват помощ на тези райони да развият бизнес, който е нов, актуален и надлежно би основал работни места, по-добри от тези, които има сега “, изясни още министър-председателят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР