Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини дрехи.

...
Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини дрехи.
Коментари Харесай

Радев обяви как продължават консултациите за кабинет

" Очаквам българският парламент да създава закони, а не евтини облекла ". Това бе отговорът на президента Румен Радев на журналистически въпрос във връзка обвиняванията, че се намесва в избора на ръководители на парламентарните комисии. Те бяха направени от представители на политическа партия " Продължаваме Промяната " поради разногласието кой да оглави спортната комисия в Народно събрание. 

Президентът Румен Радев разгласи, че в понеделник ще предложения на съвещания за сформиране на държавно управление втората политическа мощ в 48-ото Народно заседание. Това е парламентарната група на " Продължаваме Промяната ", разгласи самият той на брифинг. 

" Ще поканя втората политическа мощ в понеделник. Важно е консултациите да не престават, само че е и значимо да има ясно схващане в самите политически партии, че е необходим разговор и то градивен разговор. Нужни са взаимни отстъпки и установяване на ясни общи цели в името на бъдещето на България ", разгласи Радев. 

" Сами виждате, че цикълът избори след избори, не е най-хубавото решение. Така че по кое време ще връча първия мандат ще зависи и от хода на консултациите ", изясни Радев. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР