Очаквах Николай Павлов Николай Павлов е служебен министър на енергетиката

...
Очаквах Николай Павлов Николай Павлов е служебен министър на енергетиката
Коментари Харесай

Хиновски сподели мнението си за номинирания от проф. Габровски министър на енергетиката

Очаквах Николай Павлов  Николай Павлов Николай Павлов е длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е да бъде номиниран за министър на енергетиката, съобщи пред БНР енергийният специалист Иван Хиновски.

Той акцентира, че Павлов е един от околните специалисти до президента, само че него това не го тормози. 

" Не може да има стерилни специалисти. Важно е да съхраниш личното си възприятие на експертна самостоятелност ", сподели Хиновски в изявление за предаването " Преди всички ". 

По думите му по скоро го тревожи обстоятелството, че новият енергиен министър би трябвало да обхване всички проблеми в енергетиката, които не са малко. Според него обаче номинираният има силите да отговори на тях. 

Николай Павлов  Николай Павлов Николай Павлов е длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е е доста умел кадър, означи още Иван Хиновски и добави, че на Павлов са му ясни и други браншове в енергетиката, с изключение на природния газ.

" Притеснявам се, че този хиперакцент за природния газ оставя други значими браншове настрана ", изрече мнението си той и добави, че новият министър ще би трябвало да постави край и на свръхинтереса към възобновимите енергийни източници. 

" Очаквам да постави ред в сектора и да избере верните цели ", уточни енергийният специалист. 

Ние имаме лични цели, които останаха настрана, сподели Иван Хиновски и попита: " Какво вършим с " Марица Изток "? ". 

Според него България би трябвало да се опълчи на уговорката за прекъсване на ТЕЦ-овете в " Марица-изток ". Николай Павлов  Николай Павлов Николай Павлов е длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е е индивидът, който би имал сили да поведе " национално опълчение " на Плана за възобновяване и резистентност, счита Хиновски. Той дефинира този ангажимент като " кървава договорка ". По думите му ще загубим милиарди, тъй като комплекът " Марица-изток " носи големи доходи. Този ангажимент е неправдив, безапелационен е енергийният специалист. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР