Очаква ви специален повод и все още се чудите какъв

...
Очаква ви специален повод и все още се чудите какъв
Коментари Харесай

Идеи за сладки хапки с повод и без повод

Очаква ви специфичен мотив и към момента се чудите какъв десерт да приготвите?

Разгледайте нашите оферти за сладки хапки, които са идеални за празненства, барбекюта, бебешки погачи или за без мотив, когато ви се дояде нещо сладко.

Всички те са лесни за подготвяне и доста вкусни. Насладете им се!

Лимонови тарталети с целувки

 Лимонови тарталети са идеалните сладки хапки

Загрейте фурната, сложете авансово приготвените тарталети и печете до златисто. След това намалете градусите и оставете целувките във фурната до момента в който изсъхнат. Сервирайте ги студени, като върху всяка лимонова тарталелета поставете по една целувка.

Мини шоколадови кексчета с цветна глазура

Изпечете кексчетата и ги оставете да изстинат. Разпределете цветната глазура в разнообразни купички. Намажете кексчета с маслен крем и по-късно ги залейте с глазурата.

Мини саралия с канела и орехи

 Баклава на хапки

Пригответе сироп със захар, лимонен сок и вода. Намажете всяка една от корите за саралията с масло и заряд от канела и орехи. С изострен нож нарежете саралията на дребни квадратчета. Печете до златисто към 30-35 минути. Накрая я залейте със сиропа и я оставете на стайна температура за 3 часа.

Мини еклери с ягоди и крем

Загрейте фурната и пригответе сместа за еклерите. С помощта на пулверизатор оформете еклерите върху хартия за печене. Печете до златисто към 20-25 минути. Преместете еклерите на решетка, когато са подготвени, с цел да се охладят. Срежете всеки от еклерите на две половинки. Намажете ги си ванилов крем и прибавете ягоди. Слепете половинките като сандвич и ги наръсете с пудра захар.

Лесни бонбонки с фъстъчено масло

 Идеи за сладки хапки с мотив и без мотив

Пригответе 12 мини формички за бонбони. С помощта на лъжица разпределете авансово приготвената примес от шоколад и фъстъчено масло във формичките. Поръсете бонбоните със смлени лешници и ги замразете във фризер за 15 минути. Оставете ги на стайна температура, преди изразходване.

Ягоди с шоколад

Разтопете шоколада на водна баня за 3-5 минути. Потопете всяка една от ягодите в шоколада и по-късно поръсете със надробен шамфъстък. След това ги наредете върху восъчна хартия и ги оставете да се стегнат в ледник за 15 минути.

Мини чийзкейк с бадеми

 Ягоди с шоколад са лесни празненство хапки

Загрейте фурната. Блендирайте нужните артикули - бисквитки, захар, сол и масло до приемане на еднородна примес. Пригответе дребни формички за чийзкейк и ги напълнете с готовата примес. Печете към 10 минути и ги оставете да изстинат на стайна температура. Разбъркайте с миксер крема сирене и бадемов дестилат. Намажете готовите чийзкейкове с получената примес и прибавете по един бадем от горната страна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР