Очаква се Vivo да пусне два нови сгъваеми телефона и

...
Очаква се Vivo да пусне два нови сгъваеми телефона и
Коментари Харесай

Vivo Pad 2 се появява в GeekBench преди официалното му представяне

Очаква се Vivo да пусне два нови сгъваеми телефона и таблет в Китай на 20 април. Новият таблет, наименуван Vivo Pad 2, към този момент се появи в бенчмарк уеб страницата GeekBench. Той ще бъде правоприемник на миналогодишния Vivo Pad.

Vivo Pad 2 е в листата на GeekBench под номера PA2373. Бенчмарк базата данни разкрива осемядрен процесор, състоящ се от четири ядра с тактова периодичност 1,8GHz, три ядра с 2,85GHz и едно ядро с тактова периодичност 3,05GHz. Това подхожда на чипсета Dimensity 9000 от MediaTek. Таблетът ще разполага с 8GB RAM и можем да чакаме повече варианти при формалното му стартиране на пазара. Ще работи с операционната система Android 13.

В резултатите от single-core и multi-core тестванията, Vivo Pad 2 отбелязва надлежно 1289 и 4084 точки. Но описът не разкрива спомагателна информация.

Според приключване на информация и клюки, Vivo Pad 2 се чака да има 12-инчов LCD екран с разграничителна дарба от 2560 х 1600 пиксела и 144Hz периодичност на освежаване. Изтеклите изображения разкриват кръговиден модул на камерата, съдържащ два датчика и LED мълния. Таблетът може да бъде обвързван с клавиатура и стилус.

Предполага се, че Vivo Pad 2 ще се предлага в следните конфигурации:

8GB RAM + 128GB памет 16GB RAM + 512 памет

Съобщава се, че ще поддържа 44W бързо зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР