Очаква се тази сутрин украинският президент Володимир Зеленски да се

...
Очаква се тази сутрин украинският президент Володимир Зеленски да се
Коментари Харесай

Трудни преговори: Очаква се срещата между Путин и Зеленски тази сутрин

Очаква се тази заран украинският президент Володимир Зеленски да се срещне с съветския водач Владимир Путин в региона на Припят, където да обсъдят опцията за помирение.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1251
Към момента точната  локация на договарянията не е се знае къде е, само че е ще е към беларуската граница. Затова и през вчерашния ден президентът Зеленски приказва с сътрудника си в Беларус Александър Лукашенко, като двамата се споразумяха всички самолети и хеликоптери по време на договарянията да бъдат на земята.

През нощта президентът Зеленски приказва с ританския министър председател Борис Джонсъни е декларирал, че " идващите 24 часа ще са основни в спора и във войната ".

Изключително динамична остава обстановката в Украйна след няколко часа на мъртвило в столицата Киев и във втория по величина град в страната – Харков, още веднъж има известия за гърмежи. Към този час украинската войска опазва контрола над своята столица.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1251  Санкциите на Европейски Съюз против съветската Централна банка влязоха в действие Санкциите на Европейски Съюз против съветската Централна банка влязоха в действие  Стотици хиляди стачкуваха против Русия в редица европейски градове Стотици хиляди стачкуваха против Русия в редица европейски градове  Взривове се чуват в Киев и Харков и тази заран Взривове се чуват в Киев и Харков и тази сутрин
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР