Очаква се служебното правителство да одобри проект на промени в

...
Очаква се служебното правителство да одобри проект на промени в
Коментари Харесай

МС ще одобри проект на промени в Закона за извънредното положение

Очаква се служебното държавно управление да утвърди план на промени в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, оповестено с решение на Народното събрание на 13 март 2020 година и за превъзмогване на последствията от него. Това планува дневният ред на съвещанието на Министерския съвет на следващия ден - 1 декември. Началото на съвещанието е от 10.00 часа.

В дневния ред е залегнал още план на Решение за предложение до президента на България за награждаване на Койчо Русев в медал " Стара планина " - втора степен. В рамките на съвещанието министрите ще обсъдят и приемане на лист със предпазени детски градини и предпазени учебни заведения за образователната 2021/2022 година.

Министерският съвет се чака да одобри и дълготрайната капиталова политика на Държавния фонд за гарантиране и резистентност на държавната пенсионна система, както и да утвърди обновените годишни планове на средствата от Европейския съюз на Държавен фонд " Земеделие ". Кабинетът ще утвърди и спомагателни прехвърляния към бюджетите на общините, средствата от които ще бъдат употребявани в разнообразни направление в областта на образованието.

Служебното държавно управление ще прегледа и план на Постановление за одобрение на спомагателни разноски за финансово обезпечаване на действия по Програмата за създаване, продължение и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2020-2022 г.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР