Очаква се израелският премиер Бенямин Нетаняху днес да бъде изписан

...
Очаква се израелският премиер Бенямин Нетаняху днес да бъде изписан
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху е прекарал нощта в болница, очаква се днес да бъде изписан

Очаква се израелският министър председател Бенямин Нетаняху през днешния ден да бъде изписан от болница, откакто му бъдат направени още проучвания, съобщи Асошиейтед прес.

Седемдесет и три годишният Нетаняху бе приет в болница през вчерашния ден, откакто е почувствал зашеметяване. Канцеларията му заяви, че резултатите от проучванията са естествени и че министър председателят се усеща " доста добре ".

Ден по-рано той е бил на Галилейското езеро - известно място за отмора в Северен Израел, където температурите доближават 40 градуса по Целзий, съобщи Българска телеграфна агенция.

Снощи Нетаняху разгласява в обществените мрежи видеоклип от болничното заведение. На фрагментите той изяснява с усмивка, че в петък е бил на слънце, без да носи шапка и без да приема задоволително течности. " Не беше добра концепция ", споделя той.

Според лекарите Нетаняху е бил обезводнен. По тяхна преценка той е останал под здравно наблюдаване през нощта, което е наложило седмичната среща на кабинета да бъде отсрочена за на следващия ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР