Очаква се испанските власти през следващите 2 седмици да преценят,

...
Очаква се испанските власти през следващите 2 седмици да преценят,
Коментари Харесай

Всички Наостриха Уши! Проговори Жоро Шопа!

Очаква се испанските управляващи през идващите 2 седмици да преценяват, според от обвиняването, къде да се гледа делото за екстрадиция.

Испанци описват, че са виждали фамилията в скъпия парцел и по улиците на Кабрера де Мар доста пъти през последната една година и са ги мислили за новите им съседи.

За някои от локалните Маринела и Ветко са създали усещане още преди година.

" От една година живеят тук. Купиха си къщата, реновираха я цялата, караха скъпи коли и никой не знаеше от кое място са пристигнали и какви са. Къщата знам, че я продаваха за милион и нещо, само че тъй като не я купуваше никой й падна цената и най-после я продадоха за 600 хиляди евро. Преди две години я продадоха и от една година я ремонтират, необичайно беше, че си доведоха служащи от България и караха скъпи коли с български номера. Например кола, която коства над 100 000 евро ", описа локален гражданин.

Според други поданици на Кабрера де Мар парцелът с кулата е продаден на Георги Семерджиев през 2016 година. В селото парцели си купуват двама трима българи на година. Най-скъпият парцел, продаден на българи, е на стойност 1,5 милиона евро.

В селото е неразрешено да се снимат частните парцели даже и да е от улицата. Самата полиция подсигурява видеонаблюдението за тези парцели, а въпросителните към арестуваните Ветко и Маринела Арабаджиеви не престават да се усилват.

Припомняме, че при ареста на Арабаджиев, които се търсят за пране на пари, бе арестуван и Георги Семерджиев. От прокуратурата оповестиха в началото, че той е търсен с европейска заповед за арест по искане на Швейцария. По-късно се оказа, че швейцарските управляващи нямат искания към Семерджиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР