Очаква се Доналд Тръмп-младши да свидетелства за втори път в

...
Очаква се Доналд Тръмп-младши да свидетелства за втори път в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп-младши се завръща в съда в процеса за измама в Ню Йорк като първи свидетел на защитата

Очаква се Доналд Тръмп-младши да свидетелства за повторно в процеса за гражданска машинация на фамилията му в Ню Йорк в понеделник, когато отбраната ще стартира да приканва очевидци.

Тръмп-младши беше извикан преди този момент на 2 ноември и 3 ноември, когато щатът представяше своята страна по делото за машинация за 250 милиона $. Той свидетелства, че е разчитал на счетоводителите на Trump Organization за финансовите доклади, които са в центъра на процеса.

Защитата не е разпитала Тръмп-младши по това време. Неговите братя и сестри, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп, и бащата, някогашният президент Доналд Тръмп, също бяха извикани на трибуната след първото появяване на Тръмп-младши.

По-младите Тръмп омаловажаха ролята си в подготовката на тъй наречените наречени доклади за финансовото положение, описващи в детайли активите на татко им. Съдия Артър Енгорон заключи в авансово правосъдно решение през септември, че документите лъжливо надценяват благосъстоянието на Доналд Тръмп с милиарди долари и цената на избрани парцели със стотици милиони долари. Офисът на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс твърди, че е разрешил на фамилията и компанията му да сключат покупко-продажби с банки и застрахователи при доста по-добри условия, в сравнение с Тръмп другояче биха получили.

Тръмп и неговите съобвиняеми - негови двама най-големи сина, няколко ръководители на организацията на Тръмп и самата компания - всички отхвърлиха да са направили непозволени дейности. Процесът продължава по други обвинявания, в това число подправяне на бизнес документи и скрит план. Съдията също по този начин е помолен да дефинира " дегоржиране " или сумата, която страната би трябвало да получи за " непозволено добити " облаги.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР