Очаква се днес на извънредно заседание на Министерски съвет да

...
Очаква се днес на извънредно заседание на Министерски съвет да
Коментари Харесай

Днес приемат мерките 60/40

Очаква се през днешния ден на изключително съвещание на Министерски съвет да бъде утвърдено постановлението за икономическите ограничения на държавното управление за справяне с ковид, съобщи 24 часа.

След продължителни договаряния с бизнеса и синдикатите се реализира единодушие всички стопански браншове да имат достъп до схемата, по която страната ще заплаща 60 на 100 от заплатата на служащия, в случай че той не бъде скъсен.

Един милиард лв. обезпечава страната, с цел да покрива 60% от заплатите на служащите в границите на 3 месеца. 40% и осигуровките ще би трябвало да покрива работодателят.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР