Очаква се днес, 19 ноември, Администрацията по храните и лекарствата

...
Очаква се днес, 19 ноември, Администрацията по храните и лекарствата
Коментари Харесай

САЩ се готвят официално да стартират реваксинация срещу коронавирус

Очаква се през днешния ден, 19 ноември, Администрацията по храните и медикаментите към министерството на опазването на здравето и човешките запаси на Съединени американски щати да утвърди бустерните (трети) дози от имунизацията против ковид на Pfizer/BioNTech, както и препарата на Moderna, за всички пълнолетни жители на страната, написа БГНЕС.

Както отбелязва Politico, този ход ще направи реваксинацията налична за милиони американци над 18 години, което е изключително значимо преди зимните празници. Администрацията на Съединени американски щати е все по-обезпокоена от " неотдавнашното увеличение на броя на случаите на инфектирани с ковид ".
Франция може да вкара наложителна реваксинация против COVID-19
Властите във Франция може да създадат реваксинирането против ковид наложително, заяви радио RTL, базирайки се на държавен...

През септември Американската администрация по храните и медикаментите позволи реваксинацията на няколко от най-уязвимите групи от популацията против ковид с препарата на Pfizer/BioNTech. През октомври и ваксина на Moderna беше утвърдена за същата цел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР