Очаква се банковата ваканция да приключи с гръм и трясък

...
Очаква се банковата ваканция да приключи с гръм и трясък
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Великденската празнична ваканция ще приключи с проливни дъждове – но има добри новини за първия ден отзад

Очаква се банковата почивка да завърши с гръм и тропот на следващия ден с идването на „ значителни “ проливни дъждове и гръмотевици. Въпреки това нещата наподобяват добре във вторник, когато британците се връщат на работа.

Пристигането на английското лятно часово време беше посрещнато с повече превалявания в неделя, като фамилиите бяха предизвестени да изоставен по-късно, с цел да избегнат Великденския потоп. Предупреждението на Метеорологичната работа за дъжд в неделя вечерта накара RAC да посъветва двата милиона водачи, които се прибират у дома, да го изоставен за по-късно.

Засегнатите райони включват Портсмут, Саутхемптън, Бристол, Бат и Кардиф, където до 20 mm -30 мм превалявания се чака да паднат за къс интервал от време.

Синоптчикът Лиъм Еслик сподели пред The ​​Mirror: „ Това не е началото на пролетта, което всички желаеха да видят. Дъждът ще продължи да вали и да стопира през останалата част от седмицата, с изключение на когато всички се връщат на работа във вторник, който се обрисува като най-ху...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР