Очаква ни една сравнително благоприятна седмица с небесна благословия. Звездната

...
Очаква ни една сравнително благоприятна седмица с небесна благословия. Звездната
Коментари Харесай

Очаква ни благоприятна седмица с небесната благословия на трите велики сили - Слънце, Венера и Юпитер!

Очаква ни една относително удобна седмица с небесна благословия. Звездната настройка благоприятства започване на нови каузи (без празния курс на Луната) и планове. Засилва се желанието за романтика и завършения, удобно за нови запознанства, за сантиментални срещи, за летни флиртове, случки, пътешестване. Повишава се силата и виталния тонус, висока съпротивляемост на организма. Може да ви се отвори огромен вкус, по тази причина бъдете деликатни. Не би трябвало да се преяжда. Сега елементарно се натрупат непотребни килограми. Опитайте си за всеки случай шанса на тото или лотария. Е, няма да завоюват всички, само че шансът в този момент е огромен. Ако в персоналният ви хороскоп не е отредено да имате доста пари, то и при най-хубавите планетни благоприятни условия няма да стане.

На 7 август Слънцето е в тригон с Юпитер

На 8 август Венера е в тригон с Юпитер

На 11 август Юпитер излиза от назадничавост, а Меркурий влиза още веднъж в символ Лъв.

Луната е растяща и тази седмица ще се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог.

Благоприятни дати за подкастряне – 5, 6, 7 (до 13:45ч), 8 (след 15:00ч), 9 (до 16:00ч), 10 (след 17:00), 11

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

06.08. 10:37 - 06.08. 18:33
08.08. 17:59 - 08.08. 23:36
10.08. 22:52 - 11.08. 07:51

Овен – През тази седмица вие сте едни от щастливците на зодиака. Ще бъдете в отлична форма. Слънцето и Марс ви дават сила и ще ви поддържат в дейностите и начинанията. Венера и Юпитер в тригон ви подсигуряват триумфа, вършат ви очарователни и просто ви носят шанс. Възползвайте се от опциите на живота. Възможно е да получите потребна информация или положителни вести. Ще чуете евентуално доста похвали. Тези, които са още сами, имат огромни шансове да срещнат сътрудник по време на пътешестване, концерт, на публично място. Понякога случайностите би трябвало да се подкрепят. В неделният ден е добре за усамотение и домашно успокоение, може да се почувствате нервни.

Опитайте си шанса на тото с числата 10, 17, 34

Телец – През тази седмица може да нямате време за отмора и релакс, тъй като ще бъдете заети с работа и нови хрумвания. Венера ще прави променливи страстите ви. Лесно ще се ядосвате от най-малкото нещо. Избягвайте компанията на скучни и дразнещи хора. Опитайте се да останете правилни на здравия разсъдък и не предприемайте рисковани дейности, защото рискувате освен себе си да попаднете в сложна обстановка, само че и ще донесете доста проблеми на другите. Марс може да ви поставя кол в колелата. Трудните интервали в живота се случват на всички, а фамилната ви рецесия наближава да приключи, само че по-приятният миг ще бъде, когато осъзнаете, че сте обичани и няма потребност да се страхувате, че липсват усеща. Вършете си работата, помагайте на другите, само че свободното време посветете единствено на околните си хора.

Опитайте си шанса на тото с числата 7, 19, 33

Близнаци – Седмицата е подобаваща за аналитична работа. Сега можете умерено да обмислите какво би трябвало да предприемете в близко бъдеще и по какъв начин да постигнете задачите. Не разчитайте единствено на интуицията. Проучете цялата информация. Бъдете деликатни - някои хора може да се опитат да се възползват от доверието ви за своя полза. През седмицата какво ви е належащо? Повече храброст! Вместо да ги обсъждате, по-добре се заемете с осъществяването на проектите. Венера ще добави още към вашия сексапил. Лесно ще постигате това, което желаете. Може да се усили апетитът ви и да чувствате огромно предпочитание за сладко. С обичания човек могат да зародят дребни различия. Не повдигайте сложни тематики за диалог.

Опитайте си шанса на тото с числата 5, 37, 40

Рак – През седмицата ще бъдете в положително положение и въодушевление, само че се грижете повече за здравето си, а освен за фамилията или приятелите си. Винаги се ръководите от сърцето, само че в този момент ще бъдете още по-податливи на въздействието и настояванията на хората. Преминавате през значим интервал. Меркурий благоприятства запознаването с забавни хора, както и откриването на нови източници на ентусиазъм и действия. Импулсивното извършване на покупки води до обстоятелството, че харчите пари за изцяло безполезни неща и не можете да си купите нещо в действителност значимо. Затова е по-добре да не ходите по магазините, в случай че нямате съответна цел. За развиването на връзките е доста удобен интервала.

Опитайте си шанса на тото с числата 1, 18, 41

Лъв – Вместо да се грижите за другите, погрижете се първо за себе си! Направете си нужните профилактични прегледи и проби, помислете за смяна на диетата, за занемаряване на неприятните привички и за по-здравословен сън. Използвайте тази седмица, с цел да се възстановите от физическия или прочувствения стрес, който изпитвате в последно време. Венера ще разсъни в душата ви неуморният съблазнител/ка. Ще почувствате потребността да живеете по-пълноценен любовен живот и в случай че нямате партньор/ка, с положителните аспекти на планетата, ще бъдете предразположени да го/я търсите. Чудесно време да разкрасите дома си. Можете да извършите повсеместен ремонт или някои усъвършенствания.

Опитайте си шанса на тото с числата 5, 19, 33

Дева – Тази седмица ще имате нужните благоприятни условия и условия, с цел да стабилизирате живота си. Периодът е подобаващ за позитивни промени в метода на живот. Ако заемате управителна позиция, тогава подчинените ви ще бъдат сюрпризирани от вашето успокоение и добрина даже в най-критичните обстановки. Добро време за сантиментално запознанство. По-специално - в нощта от петък до събота. Можете да срещнете подобаващ човек както в нощен клуб, по този начин и в интернет. Подходящо е за възобновяване на прекратени връзки. В неделя се възползвайте от опцията да си починете малко, а може би е пристигнало време да извършите главно разчистване на дома или на себе си, което значи да се отървете от остарели и ненужни неща.

Опитайте си шанса на тото с числата 7, 10, 25

Везни – На работното място ще бъдете дейни. Не се старайте от самото начало да работите на бързи обороти, тъй като бързо ще се изтощите. Не смесвайте персоналните и професионалните връзки и по този начин ще избегнете непотребни неприятности и грижи. Венера ще ви направи по-спокойни и сърдечни към хората. Благоприятно е за персоналните ви връзки. Ако бъдете по-внимателни към половинката си, връзките ви ще станат по-здрави и хармонични. Тези, които към момента нямат сътрудник, да не стоят и да чакат, а да подхващат нужните дейности. В неделя, когато Луната ще бъде в площ към вашето Слънце, не предприемайте нищо посредством мощ. Изобщо бъдете във всичко деликатни. Настроението ви може да е изменчиво. Отделете повече време за отмора и сън.

Опитайте си шанса на тото с числата 16, 20, 43

Скорпион – В доста връзки тази седмица ще бъде удобна, по тази причина използвайте нейната осцилация, с цел да постигнете съответни, по-важни за вас резултати. Нейното начало може да донесе повече отговорности и ще бъде мъчно да се концентрирайте върху любовта. Няма време за мързел! Заради квадратурата на Слънцето ще би трябвало да работите още по-бързо и по-ефективно. Меркурий ще ви оказва помощ във всичко, тъй че не се колебайте да се справите с значимите и сложни задания. И се доверете на интуицията. Ще можете да подобрите и стабилизирате връзките си и да отстраните всевъзможни неразбирателства. Ще бъдете като цяло в добра форма и въодушевление, само че контролирайте кръвното налягане, избягвайте да пиете прекалено много кафе следобяд и алкохол - вечер.

Опитайте си шанса на тото с числата 1, 16, 20

Стрелец – Слънцето и Марс ще усилят очарованието ви и ще ви дават доста мощ и сила. Благодарение на тригонът сред Венера и Юпитер, вие ще бъдете в добра форма и въодушевление. Петък и събота ще се възродят вашите усеща и ще изпитате още позитивни страсти. Не стойте вкъщи никога, осъществявайте нови запознанства. Благоприятно време за търсене на нова обич, само че бъдете деликатни. Уморени от самотата, можете да се втурнете в обятията на изцяло несъответствуващ човек. Намерете опция за облекчение на напрежението: да вземем за пример да спортувате или да излезете измежду природата.

Опитайте си шанса на тото с числата 3, 36, 40

Козирог – Когато светът към вас се трансформира, а старите институции се разрушават, може да почувствате известно безпокойствие. Резистентността към смяната е нещо, с което всички ние от време на време се сблъскваме, изключително когато може да провокира разтърсвания в живота ни, само че те са промени, против които не би трябвало да се борите. Трябва да ги накарате да работят във ваша изгода, защото има няколко благоприятни условия. Възползвайте се! Движете се повече и се хранете по-здравословно. Обърнете внимание на стомаха. Можете да се натъкнете на някой, който да накара сърцето ви да бие по-бързо. Внимавайте обаче да не се забърквате във флирт с лице, което не е свободно.

Опитайте си шанса на тото с числата 9, 18, 46

Водолей – Наслаждавайте се на живота и правете това, което желаете. Но бъдете деликатни: Марс в съпротива ви прави по-емоционални и елементарно ще се забърквате в разногласия. Лесно може да бъдете въвлечени в злословия и кавги. Може да получите неодобрение на работното място за чести закъснения или неточности. Старайте се да не се оплаквате от другите или непрекъснато да мърморите. Добре е да избягвате рисковете. Най-опасно е за родените през третата десетдневка. Може да забележите, че сте почнали да се изморявате по-бързо, да ви се спи повече, даже денем. Може би по този метод тялото реагира на вашето отвращение за отмора. Несериозното ви държание може да провокира недоволството и на обичания ви човек.

Опитайте си шанса на тото с числата 6, 37, 49

Риби – Очаквайте триумф и шанс тази седмица. Мнозина ще изпитат приятна изненада или ще изживеят удобна обстановка. Твърде е допустима смяна в персоналния живот или в живота на вашето семейство. Бъдете отворени за новите неща, които ще влязат в живота ви. Бъдете смели и дейни, с цел да не пропуснете своя късмет. Но не бъдете прекомерно импулсивни. Вземайте решения и изразявайте отзиви единствено откакто сте ги обмислили добре, другояче рискувате да си създадете неприятности, даже да си развалите връзките. В работата си бъдете деликатни и не се доверявайте на вниманието и добротата на някого към вас. Този човек може да има персонална цел за сходно държание по отношение на вас (но не е задължително).

Опитайте си шанса на тото с числата 3, 27, 30


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР