ОБЗОР 2018 Пловдив - отличник по ръст в цените на

...
ОБЗОР 2018 Пловдив - отличник по ръст в цените на
Коментари Харесай

Гоним София по броя на моловете

ОБЗОР 2018 Пловдив - първенец по растеж в цените на парцелите
Докато остарялата Европа се връща към духа на дребните квартални магазинчета, профилирани в търговията с локални артикули и създадени на място вкуснотии, у нас не престават да настъпват моловете и огромните вериги. Модата е изключително настояща в Пловдив, който към този момент гони София по броя на сходни обекти.

През 2019 година следва да стартира построяването на мол Promenada Plovdiv, който ще добави близо 60 хиляди кв. м отдаваема повърхност на пазара на търговски парцели под тепетата. Още в края на 2017 година южноафриканският фонд NEPI Rockcastle съобщи желанията си да влага 141 млн. евро в построяването на мол в центъра на Пловдив. До момента компанията е вложила 24 млн. евро за закупуването на 36 дка имот на Сточна гара, а информация в имотния указател демонстрира, че през март 2018-а е придобила и прилежащите 29 дка, които бяха благосъстоятелност на " Прайм - Държавна сигурност ", за сумата от 9.3 млн. лева Така целият план ще бъде ситуиран върху 65 дка. Новият мол се чака да проработи през третото тримесечие на 2020 година

В края на 2018 година, на 22 ноември, отвори порти Plovdiv Plaza - една забавна фешън дестинация и място за развлечение на пловдивчани. В някогашния Мол Галерия, както го знаеха пловдивчани, са позиционирани магазините на фешън марки като ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear, H&M. Център за поръчки на ИКЕА и невиждани спортни занимания за дребни и огромни са ситуирани на 3-те му търговски равнища с обща повърхност от 35 000 кв. м. С отварянето на Plovdiv Plaza проработи и най-големият LED екран в България - той се издига в атриума и е построен по най-новите HD технологии, с впечатляващите височина 16.3 м и повърхност от 175 кв. м.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР