Обявиха конкурс за назначаване на нови 10 служители на пловдивската

...
Обявиха конкурс за назначаване на нови 10 служители на пловдивската
Коментари Харесай

Търсят нови 10 огнеборци и спасители в Пловдив

Обявиха конкурс за назначение на нови 10 чиновници на пловдивската пожарна. Седем от свободните места са за огнеборци, а останалите три - за спасители към бранш " Специализирани оперативни действия ".

Кандидатите за постъпване в пожарната работа би трябвало да имат единствено българско поданство, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент, да не са привлечени като обвинени и да не са подсъдими. Освен това е належащо да дават отговор на медицинските условия за работа в Министерство на вътрешните работи. 

Сред характерните условия е да не са навършили 41 години към датата на оповестяване на състезанието, да имат приблизително обучение, да дават отговор на минималните условия за физическа и психична валидност, и не на последно място, да имат брошура с нужната категория по отношение на длъжността, за която се борят. 
 
Документи се одобряват до 5 декември. В страната са оповестени състезания за общо 111 свободни места в Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР