Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано

...
Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано
Коментари Харесай

Ал Бано и Ромина Пауър с концерт у нас през декември

Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано и Ромина Пауър още веднъж се завръща с турне, в което е включена и София. Юбилейната обиколка е отдадена на 40-годишната им кариера, а в София те ще дойдат на 2 декември от 20:00 часа в " Арена Армеец ".

Турнето ще бъде в действителност особено и ще включва впечатляваща сценография, напълно хитов репертоар, театрални резултати и мултимедия с фрагменти от невероятната кариера на дуета, изпълнена с доста музика и незабравими срещи с публиката им по целия свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.

Ал Бано Каризи е неповторимият и несравним глас на известната италианска музика, тръгнал от дребното селце в Пулия - Челино Сан Марко, почнал своята кариера като актьор на Клана Челентано. Работил със самия Адриано Челентано и със звезди като Ролинг Стоунс. Безспорно музикантът е един от най-търсените гласове в света на италианската известна музика. Посланик на благосклонност в Организация на обединените нации.

Ромина Пауър е щерка на световноизвестния холивудски артист и режисьор Тайрън Пауър и на „ първото момиче на Джеймс Бонд “ - известната холивудска актриса Линда Кристън.

Ромина среща Ал Бано, своята бъдеща половинка в живота и на сцената, на снимачната площадка по време на фотоси на кино лентата „ Nel Sole “, който е сниман по концепция на едноимената ария на Ал Бано Каризи и която е първият му шлагер от 70-те години.

Концертите в това ново особено турне ще опишат същинската приказка за Ал Бано и Ромина Пауър посредством музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години. Вечните песни на дуото са едни от най-запомнящите се и емблематични златни шлагери на италианската известна музика.

Ал Бано и Ромина Пауър са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, търпелив и кротичък свят. Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma il cuore no, Angeli, Sempre sempre и доста други, изпяти през шеметната им кариера.

На концерта в София ще вземат присъединяване и посетители в спектакъла им, които ще са част от изненадите за българските почитатели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР