Обявена е още една нова дата за коледната обиколка с

...
Обявена е още една нова дата за коледната обиколка с
Коментари Харесай

Обявена е нова дата за коледната обиколка с камиони на Coca-Cola – наближава ли ви?

Обявена е още една нова дата за коледната обиколка с камиони на Coca-Cola – защото на следващия ден ще обиколи нов град.

Вече коледният тежкотоварен автомобил спря в Шотландия, северна Англия, преди да премине през Мидландс и в този момент доближи югоизточната част на Англия. Вече обиколи редица разнообразни градове на обиколката си със 17 спирки тази Коледа.

Досега такива като Глазгоу и Единбург, Лийдс, Ливърпул, Манчестър и Милтън Кейнс са видели празника на Coca-Cola камион, като остават единствено пет спирки. Но към този момент е оповестено, че на следващия ден камионът ще кацне в Грейс, Есекс, позволявайки на гостите да се насладят на интерактивни преживявания, цялостна със сняг безделница и кабина за фотоси в зимната страна на чудесата.

Говорител на Coca-Cola сподели: „ Тази година обиколката с камиони ще въвлече хората в Thurrock (по-широкия регион на Greys) и близките региони в празничния дух с техния нов Snow Globe, който кани фамилиите да влязат в зимна страна на чудесата за съвършената празнична фотография. По врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР