Обявен за пръв път още през 2015 г., пътят на

...
Обявен за пръв път още през 2015 г., пътят на
Коментари Харесай

След години забавяне, модулният часовник Blocks най-сетне е на пазара

Обявен за пръв път още през 2015 година, пътят на модулния часовник Blocks до потребителите бе много дълъг. Въпреки това, тяхното самообладание ще бъде възнаградено, откакто на CES 2018 компанията разгласи, че най-накрая стартира свободните продажби на устройството.

Именно на това ревю, само че преди три години, бе обявен Blocks. Тогава той бе просто ранен първообраз на концепция за модулен часовник.

Същата есен Blocks се появи в Kickstarter с заричане за приключена версия до май 2016 година Това, несъмнено, не стана и приордърите бяха удължени до октомври. Blocks пропусна и този период и чак през септември 2017 година подкрепилите акцията в Kickstarter започнаха да получават часовниците си.

Пазарната версия ще коства 259 $ и предлага единствено базовия вид. Но притегателната мощ на Blocks се крие във опцията да се прибавят модули като разнообразни датчици (например за температура, налягане и влажност), спомагателни акумулатори, GPS, датчик за пулса или LED фенерче. Налични са шест модула като всеки коства по 35 $.

Засега точна премиерна дата няма, само че Blocks би трябвало да стане публичен през първото тримесечие на годината.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР