Обвиняема за купуване на гласове и държане на канабис в

...
Обвиняема за купуване на гласове и държане на канабис в
Коментари Харесай

Жена купува гласове с обещания за имотни облаги

Обвиняема за пазаруване на гласове и държане на канабис в село Микрево, община Струмяни, е арестувана за период до 72 часа, оповестиха от Районната прокуратура в Благоевград. 

Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Сандански, е привлякла към наказателна отговорност Л. Б. за осъществените от нея закононарушения, се показва в известието. Действията по следствието са почнали с претършуване и изземване от жилище в село Микрево. Разпитани са очевидци пред арбитър, осведомят от прокуратурата. 

Събрани са доказателства за това, че в интервала от края на септември 2023 година до началото на октомври 2023 година в село Микрево, на обособени лица е била давана имотна полза. По този метод те са били склонявани да упражнят изборното си право на идните локални избори в община Струмяни в интерес на избрани претенденти и избрана политическа партия, оповестяват от прокуратурата. 

Налице е съпричастността на Л. Б. към осъщественото закононарушение. Освен това при претършуване на жилището ѝ е бил открит канабис, с общо тегло 2,69 грама, осведомят още от прокуратурата.  

С разпореждане на прокурор Л. Б. е арестувана за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената, споделят от Районната прокуратура в Благоевград. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР