Обвиняем за хулиганство и заплашване на екип на спешна медицинска

...
Обвиняем за хулиганство и заплашване на екип на спешна медицинска
Коментари Харесай

500 лв. глоба и порицание за агресия спрямо медици в Криводол

Обвиняем за безчинство и заплашване на екип на незабавна здравна помощ в гр. Криводол е с наложено наказване, оповестяват от прокуратурата. Мъжът, притеглен към наказателна отговорност от Районна прокуратура – Враца, се е признал за отговорен.

На 18 октомври 2021 година, на ул. „ Замфир Попов “ в гр. Криводол, мъжът показал експанзия по отношение на фелдшер във Филиала за незабавна здравна помощ. Носейки в ръката дървен прът, той заплашил и отправил нецензурни думи към медицинския експерт. Извършителят взел ключ от профилирания автомобил, с което целял да попречи на медицинския екип, отзовал се на адреса за оказване на незабавна здравна помощ, да потегли към болничното заведение. Обвиняемият обиждал фелдшера и лидера на колата за спешна помощ, заплашвал ги с побой.

Той направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Между отбраната на обвинения и Районна прокуратура – Враца е било подписано съглашение, което съдът е одобрил. С определение на съда му е наложено наказване санкция в размер на 500 лв. и публично неодобрение, което има последствията на влезнала в действие присъда, прецизират от държавното обвиняване.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР