Обвиненията са 11, сред които: конспирация, клевета, злоупотреба с уязвимо

...
Обвиненията са 11, сред които: конспирация, клевета, злоупотреба с уязвимо
Коментари Харесай

Реална Опасност Да Тикнат Кристиано Роналдо В Затвора!

Обвиненията са 11, измежду които: интрига, клюка, корист с уязвимо лице, използване на принуждение, причиняване на прочувствен стрес, насила, машинация, изнудване, нарушение на съглашение и корист с поверителни данни.

Ако бъде приет за отговорен по няколко от тях, съгласно американските закони, Кристиано може да получи даже ефикасна присъда.

Разбира се, приказва се и за пари като обезщетение към Майорга.

Базовата сума, която се желае от обвинителите и е вписана в документите, е 200 000 $, само че евентуално ще става дума за най-малко 10 пъти по-големи пари в хода на делото.

Звездата на Ювентус отхвърли всички обвинявания и нае нов тим от юристи, отпред със светилото от Вегас - Дейвид Чесноф. Той също бе на конференцията на " съперника ", без да взима думата.

Според хората на Майорга, тя е напуснала страната след дадените показания за обвинителния акт, в опит да се скрие надалеч от медийното внимание.

В един миг, в месеците след случая, е обмисляла самоубийство, само че в този интервал е почнала да посещава психотерапевт, който е описал положението на обвинителката и те са приложени в документите по заведеното дело.

Движението за помощ на хората, върху които е упражнено полово принуждение - #MeToo, е помогнало за пробуждане на тематиката, откакто е провело свое следствие за какво жалбата на Майорга е останала без последици през юни 2009 година

Това също бе разкрито от юристите на американката, която за момента е неоткриваема от медиите по света.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР