Обвиненият за зверски побой български футболист - Радостин Нгуен, говори

...
Обвиненият за зверски побой български футболист - Радостин Нгуен, говори
Коментари Харесай

Обвиненият за зверски побой БГ играч: Петима ме нападнаха, защитих се, изнудват ме за пари

Обвиненият за свиреп побой български футболист - Радостин Нгуен, приказва извънредно пред Sportal.bg . Както е известно, бургаските медии оповестиха, че юношата на Локомотив (София) се търси от полицията поради този случай, само че Sportal.bg го откри. 21-годишното момче разкри, че не е издирван от никого. Също по този начин разгласи, че е жертва на шантаж и сподели чат сред него и набедения за негова жертва.

“Бяхме на дискотека със съотборниците, когато взехме решение да си тръгнем, една група ни заобиколи, всички момчета ме гледаха неприятно. Аз не разбрах на какво се дължеше това. Веднага разбрах, че ще стават проблеми и взех решение да се върна в заведението, с цел да мога да избегна тази обстановка. Но те започнаха да ме дърпат, да ме изкарват отвън дискотеката. Единият ми съотборник се опита да ме защищити, като ги буташе, само че в това време ме удари и ми разруши носа. Опитах се да се защитя и отвърнах. След това ме подгониха пет индивида, желаеха да ме пребият, нямаше по какъв начин да заставам. Хванах си такси и се прибрах, а по-късно започнаха да ми пишат няколко индивида по обществените мрежи, с цел да ме изнудват за пари”, съобщи Нгуен пред Sportal.bg .

“На идващия ден и момчето ми писа, с цел да ме изнудва за пари. Постоянно ми звънеше и не спираше да ми написа. Всичко, което се написа, е неистина. Полицията въобще не ме е търсила, не съм се предавал на никое място. Цялата тази история се случи на 11 февруари ”, добави още той.

“Треньорът на тима беше схванал на идващия ден, и това е повода да не съм част от Созопол”, приключи младият футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР