Обвиненият за убийството на жена в Ямболе събирал отпадъци, а

...
Обвиненият за убийството на жена в Ямболе събирал отпадъци, а
Коментари Харесай

Зловещи подробности за убийството на пастирката в Ямбол

Обвиненият за убийството на жена в Ямболе събирал боклуци, а тя е работила като пастирка на крави в покрайнините на регионалния град.

Задържаният е на 47 години и против него е повдигнато обвиняване в ликвидиране и нанасяне на междинни телесни повреди, оповестява " Монитор ". Досега не е прочут на криминалистите.

На 21 март т.г. в полицията се получава сигнал за открит женски мъртвец край черен път във вилната зона Курткая. 56-годишната жертва е починала вследствие на няколко прободни и порезни рани. Тя съжителствала с мъж, който също е имал няколко, въпреки и по-леки, рани. Двамата са работели като пастири за притежател на кравеферма в покрайнините на регионалния град. Има данни че килърът и пастирите са се познавали, занапред ще се открива каква е съответната причина за експлоадиране на абсурда посред им, разяснява наблюдаващият досъдебното произвеждане областен прокурор Дойчин Дойчев.

Пастирката е умряла вследствие на голяма кръвозагуба, сътрудникът й е в устойчиво положение, въпреки и в болничното заведение.

Постоянната мярка за неотклонение може да бъде обжалвана пред апелативния съд в Бургас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР