Обвиненият в шесторния разстрел в Нови Искър Росен Ангелов е

...
Обвиненият в шесторния разстрел в Нови Искър Росен Ангелов е
Коментари Харесай

Любовта на Росен не била безкористна

Обвиненият в шесторния разстрел в Нови Искър Росен Ангелов е умъртвил първо Кети Кюхова, тъй като не му разрешила да краде от къщите на богати столичани, които тя чистела. 44-годишната жена не желала да му даде ключове и кодове за алармените системи.

“Кети схванала, че любовта на Росен не била откровена, безкористна и сърдечна и по този начин настъпила разрива в връзките им ”, съобщи зам.-главният прокурор и началник на Националната следствена работа Борислав Сарафов.

Според проверяващите Росен споделял желанията си за обири пред свои близки. Близки на Кети пък знаели за връзката й с Горския човек и това била повода той да разстреля цялото семейство. Росен причакал любовницата си към 19:30 ч. на 31 декември край дома й в Нови Искър, където разхождала кучето и я гръмнал. Семейството се тормозило, че Кети я няма и тръгнало да я търси. Не е ясно в този интервал какво е правил Ангелов и дали е дебнал към къщата, само че убийствата на останалите членове са станали сред 23:00 ч. и 00:05 ч. в новогодишната нощ. След това Горският човек се качил на фамилния джип БМВ и откарал натрупа на Кети до кладенеца, където колата и тялото бяха открити на 2 януари.

Криминалисти употребявали следене на телефона, с цел да открият кой е килърът, съобщи Сарафов. Той уточни, че Горският човек постоянно носил раница с облекла, тъй като нощувал на разнообразни места. В нея са открити дънки с кръв от Кети и мъжа й Неделчо, както и ДНК на Росен, която Министерство на вътрешните работи било анализирало още от 2007 година

“Оръжието и на убийствата, и на самоубийството на Росен Ангелов е едно и също. Той самичък си направил заглушител, откакто гледал клипове в интернет – от авто маслен филтър ”, описа още Сарафов. Ангелов се самоубил на 5 януари, а следовите кучета не са могли да заловен следа към бараката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР