Обвиненият в блудствени действия с непълнолетна училищен директор Христо Радев,

...
Обвиненият в блудствени действия с непълнолетна училищен директор Христо Радев,
Коментари Харесай

Обвиненият в блудство училищен директор остава под домашен арест

Обвиненият в блудствени дейности с малолетна учебен шеф Христо Радев, остава под домакински арест. Това реши Бургаският областен съд, като по този начин магистратите потвърдиха мярката макар митинга на прокуратурата, оповестява Българска телеграфна агенция.

Държавното обвиняване изиска за Радев " задържане под стража ". Наблюдаващият прокурор Христо Колев сподели, че има осъществени нови дейности по следствието, които по безапелационен метод поддържат обвиняването на шефа на ОУ " Христо Ботев " в Ново Паничарево.

Разпитани са учители, които са удостоверили, че знаят за неправилно държание на шефа от предходната и тази година. Деца са споделяли на най-близките си хора за това – родители, учители, само че въпросът бил неглижиран.

„ Едва в този момент след намесата на прокуратурата са събрали храброст да го заявят. Всичко е отразено в протоколите по делото”, сподели още прокурор Колев.

Самият шеф е удовлетворен от определението за потвърждаването на домашния арест. Пред публицисти той съобщи, че всичко против него е скалъпено от няколко ромски семейства.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР