Обвинението срещу Димитър Тонкев, син на разстреляния във Виноградец ресторантьор,

...
Обвинението срещу Димитър Тонкев, син на разстреляния във Виноградец ресторантьор,
Коментари Харесай

Съд остави в ареста Димитър Тонкев - син на убития ресторантьор от Виноградец

Обвинението против Димитър Тонкев, наследник на разстреляния във Виноградец ресторантьор, за разпространяване на опиати, се базира единствено на свидетелски показания. Това стана ясно по време на делото в Окръжния съд на Пазарджик за установяване на непрекъснат арест на 21-годишния мъж, поискано от прокуратурата.

При задържането на Тонкев в петък вечер и при последвалите обиски в 3 къщи във Виноградец не са били открити опиати, заяви юристът на арестувания Янко Панев.

Според прокуратурата обаче Тонкев е държал и популяризирал 0,56 грама амфетамин и 2,55 гр марихуана в дните 1 юни, 26 август и 15 септември т. година

7 очевидци са разпитани по случая като трима от тях са декларирали, че са купували опиати от обвинения. В показанията си пред арбитър единият от очевидците твърди, че младият Тонкев пласирал марихуана във Виноградец от 3 години.

В правото си на последна дума пред съда Димитър Тонкев изиска по-лека мярка за неотклонение. Съдът обаче не почете желанието му и постанови непрекъснат арест.

Определението може да се апелира пред Пловдивския апелативен съд./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР