Обвинение в опит за убийство на комшия повдигна Окръжна прокуратура

...
Обвинение в опит за убийство на комшия повдигна Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

След екшъна с 200 полицаи: Обвиниха Бейсим в опит за убийств...

Обвинение в опит за ликвидиране на съсед повдигна Окръжна прокуратура – Хасково на 55-годишния Бейсим Реджеп от село Сърница. Това заяви зам.-окръжният прокурор Делчо Лавчев.

Както към този момент писахме, Бейсим бе преследван от стотици чиновници на Министерство на вътрешните работи, в това число и командости от отряда за битка с тероризма, откакто се сби със свои съседи, рани леко с нож жена и откри огън по служители на реда. Най-накрая мъжът от община Минерални бани бе хванат от собствен сътрудник пастир в Черноочене от прилежащата на Хасково област Кърджали. Там търсеният и въоръжен с пушка мъж влезнал още веднъж в ръкопашна битка с локален мъж. От разправията 55-годишният кърничанин е със строшена скула. Той е настанен в отделението по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ „ Св. Георги “ – Пловдив. Там ще му бъде направена интервенция, след което ще бъде прегледана мярката му за неотклонение. Прокуратурата ще настояв за най тежката – задържане под стража.

Освен в обвиняването заа опит за ликвидиране, Реджеп е с още две – за закана за ликвидиране и владение на нелегално оръжие.

„ Ще те утрепя “, споделил той на съселянина си при започване на абсурда, вдигнал на крайник голям запас на Министерство на вътрешните работи. Ако бъде приет за отговорен по най-тежкото от трите обвинявания Реджеп може да лежи в пандиза от 10 до 20 година
Свързани вести Чобанинът Бейсим изправи на крайник Министерство на вътрешните работи като Чакъра Нападателят от Сърница стрелял по служители на реда и нападнал мъж в Черноочене ИЗВЪНРЕДНО! Полицията търси в гора тежко въоръжен престъпно проявен СНИМКИ Рамбо от Орешник падна отново в ръцете на баретите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР