Обучение за работа по Закона за управление на етажната собственост

...
Обучение за работа по Закона за управление на етажната собственост
Коментари Харесай

Обучаваха за специалисти за нарушения в етажната собственост

Обучение за работа по Закона за ръководство на етажната благосъстоятелност (ЗУЕС), свързани с определяне на нарушавания, и за нужните документи за сформиране на констативни протоколи за тях се организира през вчерашния ден за основните експерти от административните бюра в Община Стара Загора.
Според Делян Иванов, секретар на общината, задачата му е да се помогне на притежателите на независими обекти в постройка в режим на етажна благосъстоятелност да знаят, че имат освен права, а и отговорности. Това е и метод да се записват домоуправителите, тъй като без регистрация не могат да сформират протоколи.
След показване на протокола и нужните документи за съставянето му общинската администрация сформира акт за определяне на нарушаването и кметът или упълномощена от него лице издава наказателно разпореждане. Констативните протоколи за нарушавания по ЗУЕС ще могат да се подават по административни бюра на територията, в която се намира постройката. Така основните експерти ще могат да имат по-близък контакт с домоуправителите на тяхната територия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР