Обтегнатите отношения между отборите на Наполи и Ювентус стават все

...
Обтегнатите отношения между отборите на Наполи и Ювентус стават все
Коментари Харесай

В Наполи останаха възмутени от поведението на Дъглас Коща

Обтегнатите връзки сред тимовете на Наполи и Ювентус стават все по-сериозни. Въпреки че “бианконерите” се поздравиха с огромния триумф в Серия “А”, оставяйки партенопеите зад себе си в битката за купата, съперничеството терена и отвън него продължава. В хода на сезона футболисти от Наполи и Юве насочиха апел към последователите на двата отбора за почитание към противника, само че след вчерашното награждаване на “Старата госпожа” със Скудетото станахме очевидци на противен жест. Клубът от Неапол изрази възмущението си от държанието на Дъглас Коща, който разгласява в формалния си профил в Instagram фрагменти, изобразяващи ковчег с името на Лоренцо Инсиние.

Бразилският нападател на Юве бе разгласил видео, снимано онлайн от " Алианц Стейдиъм ", в което е уловил почитател, който държи ковчега на Инсиние с цветовете на Наполи. От Наполи показаха възмущението си с публично изказване в уеб страницата си:

“Наистина сме възмутени от срамното и обидно държание на някои футболисти на Ювентус. Това са съществени дейности, които уронват дойстойнството на жителите на Неапол и един същински неаполитанец, какъвто е Инсиние. Това е неприемливо”, гласи обявата на “адзурите”. Серия А 38 кръг, събота 19 май  Ювентус 2:1краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР