Обтегнати са отношенията между втората съпруга на Емил Чолаков и

...
Обтегнати са отношенията между втората съпруга на Емил Чолаков и
Коментари Харесай

Родителите на Емо Чолаков не щат новата снаха

Обтегнати са връзките сред втората брачна половинка на Емил Чолаков и неговите родители Тома и Диляна. Пенсионерите, които живеят непретенциозно в Гоце Делчев, не били близки с новата си снаха Ивета, за която водещият на „ Един за различен “ се венча малко откакто първата му жена и майка на децата му Красимира издъхна след тежка борба с рака.

Родителите на някогашния синоптик не се виждали постоянно със снаха №2, не желали даже да са другари с нея в обществените мрежи – нещо напълно обикновено за всички фамилии и родственици в XXI век, шушукат техни познати. Единствено сестрата на Чолаков поддържала връзка с Ивета. Майката и бащата на тв водещия първо не одобрили бързата повторна сватба на сина си. После пък се тормозили, че новата снаха съумяла бързо да влезе под кожата на Емо и си издействала даже да ѝ направи личен бизнес – празненство център за осъществяване на всевъзможен вид детски празнични събития, който се намира в Костинброд и работи към този момент няколко месеца. Тома и Диляна още скърбели по първата си снаха, споделят техни съграждани.

 Родителите на Емо със сестра му 

Чолаков обаче обожавал Ивета и бил подготвен на всичко за нея. Най-важно му било, че двете му дъщери от брака му с починалата Краси приели мащехата си напълно добре и тя полагала същите всеотдайни грижи за тях, каквито за личната си щерка от предходна връзка. От година насам фамилията обитавало и нова, по-просторна къща, издават осведомени. Имота и бизнес начинанието на жена си водещият на „ Един за различен “ съумял да финансира с помощта на хонорарите, които получава от тв шоуто. Междувременно той продължава да прибира заплата като чиновник в РВД – поста, поради който напусна прогнозата за времето в Би Ти Ви още преди години.

Любимецът на феновете мина под венчилото за повторно през лятото на 2021-ва, година и половина откакто загуби майката на двете си деца. Първата му брачна половинка Краси издъхна от скоропостижен рак единствено на 39-годишна възраст. Утеха някогашният синоптик от Би Ти Ви откри в новата си половинка Ивета, с която се ожениха на скромна гала в битов комплекс в компанията единствено на шепа близки хора. За втората брачна половинка на Чолаков не се знае съвсем нищо, като се изключи че е родом от Годеч и е приключила Нов български университет. В момента тя е главен мотор на новия фамилен бизнес. Техни близки издават, че работели интензивно и за собствен правоприемник, а Емо мечтаел да стане и мъжки баща, нищо че гони 50.

На 48-годишна възраст зевзекът от Гоце Делчев още веднъж има вяра в любовта, точно по тази причина продуцентите на „ Един за различен “ се спрели навръх него за водещ. За първия сезон на шоуто Чолаков бил с запаси, тъй като не бил подготвен да се покаже на екран толкоз скоро след загубата на първата си брачна половинка, само че събрал кураж и триумфът на шоуто го стимулирал да продължи с тв кариерата си. В сегашния сезон негова екранна партньорка е Мария Игнатова, с която си паснали чудесно. Въпреки че си разменят пикантни майтапи и Емо твърди, че тя е любовта му от пръв взор, в действителност посред им имало единствено другарство и половинките им не ги ревнували. Чолаков бил изцяло предан на Ивета, а Мария към момента споделя един покрив с журналиста Ивайло Нойзи Цветков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР